Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Typ Predaj
Kategória Domy
Obec/Mesto Dolné Dubové
Izby 3
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

ENZO REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s krásnym pozemkom nachádzajúci sa v Obci Dolné Dubové 12 km od Trnavy. 

DOM: Jednopodlažný rodinný dom má výmeru 100m2. Nachádzajú sa v ňom 2 spálne, obývacia izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC. Časť domu je podpivničená - používaná na uskladňovanie potravín či zeleniny.

POZEMOK: Plocha pozemku je 800 m2, IS (elektrina, plyn, voda, studňa, kanalizácia), parkovacie státia pre 4 autá. Na pozemku sa nachádza tiež letná kuchynka s výmerou 40m2, oplotená plocha k možnosti chovu domácich zvierat s výmerou 30m2 a altánok. Veľkou výhodou je aj záhrada s ovocnými stromami a rôznymi druhmi zeleniny. Pozemok je rovinatý.

VYBAVENIE: Rodinný dom sa predáva komplet zariadený (obývacia izba, spálne, kuchyňa) - staršie, pôvodné zariadenie. V dome sú tiež krbové kachle či satelit.

LOKALITA: Výborná dostupnosť do Trnavy, len 12 km. V okolí domu je potok (200m za domom) a les, ktorý prináša výhody vidieckeho bývania. V obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - pošta, potraviny, reštauračné zariadenie, hostinec.

Cena: 159.000 €

Kontaktná osoba: Samuel Šimko, 0908 881 838, samo@enzoreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
100 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Hypotekárna kalkulačka