Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Typ Prenájom
Kategória Byty
Obec/Mesto Bratislava-Staré Mesto
Izby 2
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

ENZO REAL Vám ponúka na prenájom štýlový 2 izbový byt s výhľadom na hrad v Eurovea Tower. 

BYT: Celková výmera bytu je 64,70 m2 z čoho zasklená loggia tvorí 8,70 m2 a pivničná kobka 2 m2 . Byt sa nachádza na 27. poschodí z celkových 45 poschodí s výťahmi.

DISPOZÍCIA: Priestranný šatník, veľkorysá obývačka spojená s kuchyňou, spálňa s krásnym výhľadom, WC a kúpeľňa sú oddelená, zasklená loggia s výhľadom na hrad.

ZARIADENIE: Byt je v ponuke plne zariadený - všetok nábytok je robený na mieru. Byt bol práve dokončený, nikto v ňom ešte nebýval. Byt je klimatizovaný.

BYTOVÝ DOM: Prestížny bytový dom (prvý Mrakodrap na Slovensku), ktorý prináša výhody bývania v centre (dokonalá občianska vybavenosť), recepcia 24/7, strážna služba.

LOKALITA: Priamo v centre diania - zveziete sa len výťahom. Výborná občianska vybavenosť, športové vyžitie, prechádzky či napojenie na diaľnicu.

PARKOVANIE: PARKOVACIE STÁTIE V CENE

CENA:  1.100 € nájom (byt + parking) + 250 € zálohové platby za energie 

Kontaktná osoba: Samuel Šimko, 0908 881 838, samo@enzoreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
64.7 m2
Poschodie:
27
Loggia:
áno
Počet podlaží:
45
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné