Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENÁJOM 2i BYT - BA, DÚBRAVKA

650 €/mesiac
Typ Prenájom
Kategória Byty
Rozloha 50 m2
Obec/Mesto Bratislava-Dúbravka
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Enzo Real ponúka exkluzívne na prenájom pekný a praktický 2i byt na ulici Fedákova, vo vyhľadávanej a pokojnej lokalite bratislavskej Dúbravky.
 

Byt sa nachádza na 8. poschodí z 8 (s výťahom), v celkovej výmere 50 m2. Byt pozostáva z predsiene s úložným priestorom, obývacej izby, spálne, samostatnej kuchyne, samostatnej kúpeľne a samostatného WC. Orientácia bytu je východná, čo zabezpečuje dostatok svetla - priame slnko svieti doobeda.

Byt je kompletne zariadený a pripravený na nasťahovanie od 15.8.2024.



VYHĽADÁVANÁ LOKALITA – výborná občianska vybavenosť a obľúbená lokalita. Bytový dom je na pár metrov od OC Saratov (potraviny, lekáreň, kaviarne, reštaurácie). V bezprostrednej blízkosti sú aj škola, škôlka, potraviny Billa, pošta a MHD. Parkovanie je v okolí bytového domu verejné, bezproblémové.

 

CENA: 650 €/mes. nájomné + 150 €/mes. energie. K cene nájmu je potrebné pripočítať depozit vo výške 1 mesačného nájmu a províziu pre RK vo výške 1 mesačného nájmu.

 

Kontaktná osoba: Darko Poljak, 0915 717 707, darko@enzoreal.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Enzo Real Estate, s.r.o.

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Pozícia:
posledné poschodie
Celková plocha:
50 m2