Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NOVOSTAVBA Rodinný dom na brehu jazera

325 000 €
Typ Predaj
Kategória Domy
Obec/Mesto Bratislava-Vajnory
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

ENZO REAL  Vám  ponúka na predaj

novostavbu rodinného rekreačného domu na brehu Vajnorského jazera, Bratislava - Vajnory.

Dom : Objekt je  dvojpodlažný s rovnou strechou s klasickou atikou. Dominantným prvkom na juhovýchodnej fasáde smerujúcej k jazeru sú veľkoplošné okná od podlahy po strop na oboch podlažiach. Dom má zastavanú plochu 58m2 s úžitkovou plochou  83m2 . Celková plocha pozemku je  192 m2.

Dispozícia : Dom má 2 samostatné izby - hlavná spálňa, 1x detská izba, veľkú obytnú halu s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňu s wc, samostatné wc a technické a skladové priestory. Dispozícia objektov vychádza z moderného usporiadania, kde centrum domu tvorí veľkopriestorová obytná hala s kuchyňou a jedálňou s prepojením do exteriéru na terasu a do záhrady až k jazeru. 

Hlavný vstup do objektu je na 1.nadzemnom podlaží zo severozápadnej časti pozemku. Zo vstupnej haly je vstup do technickej miestnosti, do wc a do veľkého spoločenského priestoru kuchyne spojenej s jedálňou a obývačkou. Priamo z tejto obytnej haly je prístupné schodisko do 2. nadzemného podlažia. Na 2.nadzemnom podlaží sa vstupuje do chodby, z ktorej sú prístupné všetky miestnosti tohto podlažia a to hlavná spálňa so šatníkom, izba a kúpeľňa s wc.

Pred domom je spevnená plocha pre parkovanie 2 osobných áut s prístupovou bránou od ulice .

Vyhotovenie : Dom je vyhotovený v štandarde. Podlahy dlažba, obklady kúpeľňa a toalety, sanita, dvere, podlahové kúrenie.

Predáva sa i ako holodom.

Lokalita : Vajnorské jazero sa nachádza v mestskej časti Bratislava - Vajnory. Do mesta sa dostanete po diaľničnom okruhu za 5 minút. Rýchle spojenie i na iné smery. Je to príjemná  tichá rekreačná časť Bratislavy.

Cena:  325 000 € + poplatok za realitný a právny servis.

           300 000 € HOLODOM +  poplatok za realitný a právny servis.



V prípade využitia služieb nášho hypotekárneho špecialistu získate od nás ako bonus ZNALECKÝ POSUDOK ZADARMO.
Kontaktná osoba : Ing. Ľubomíra Šimková, tel : 0905 612848, email : lubomira@enzoreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
83 m2
Plocha pozemku:
192 m2
Zastavaná plocha:
58 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka