Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POSLEDNÉ 2 DOMY NA PREDAJ - rodinné dvojdomy - Hviezdoslavov

198 000 €
Typ Predaj
Kategória Domy
Rozloha 116 m2
Obec/Mesto Hviezdoslavov
Izby 4
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

DOKONČENÉ DO ŠTANDARDU - POLOVICA DVOJDOMU SO ZÁHRADOU V HVIEZDOSLAVOVE ČASŤ ZÁHRADY

ponúkame na predaj 4-izbové mezonety (jeden mezonet tvorí polovicu dvojdomu) v obľúbenej lokalite projektu Nové Slnečné záhrady v obci Hviezdoslavov (časť Záhrady). Každý mezonetový byt má 2 parkovacie státia pred domom a vlastnú záhradu.

MEZONET: úžitková plocha 118 m2, čistá podlahová plocha bytu je 91m2. Prízemie: vstupná hala, samostatná toaleta, kuchyňa a obývacia izba so vstupom do záhrady, schodisko. Poschodie: 3 samostatné spálne, kúpeľňa, technická miestnosť/práčovňa.

K domu prináleží pozemok o celkovej výmere 90 m2. Pozemok je samostatne vyčlenený, s vlastným parcelným číslom, prináleží len k tomuto domu. Pozemok je vyrovnaný a oplotený. 

Technické vyhotovenie: Pezinská tehla + zateplenie 15 cm fasádny polystyrén EPS 70, betónové stropy, väzníkový krov a strešná krytina Terrán Danubia Evo, klampiarske konštrukcie KJG, okná plastové 3-komorové, kúrenie elektrické podlahové (v každej izbe dotykový termostat), inteligentný boiler na ohrev vody, predpríprava na alarm a videovrátnik.
Prípojky mestskej kanalizácie, elektrina, mestská voda, príprava pre zavedenie optického kábla na internet.
Vzhľadom na vyhotovenie sú predpokladané veľmi nízke mesačné prevádzkové náklady na bývanie (cca do 100€/mes).

Domy sú ukončené v štandarde - laminátové podlahy, obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere, vymaľované, vrátane všetkých elektroinštálácií - vypínačov a zásuviek, boiler na ohrev vody a predprípravy na alarm, videovrátnik, predpríprava na internet, TV. Uvedená cena je už vrátane štandardu. 

VONKAJŠIE ÚPRAVY: V cene mezonetu sú zahrnuté zámková dlažba (ktorou sú vyložené plocha pre parkovacie státia) a bariérový plot okolo pozemku.

LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, samotný projekt sa nachádza v novej rozvíjajúcej sa, ale už zabývanej časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak (cca 500m) - rýchlo, lacno, bez zápchy a novovybudovanú rýchlostnú cestu R7.
Prostredie je veľmi príjemné a tiché a navyše obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť - priamo cez cestu je nové nákupné stredisko, v okolí sú potraviny, reštaurácia, škôlky, perfektná pekáreň, mäsiarstvo.
Veľmi jednoduchá dostupnosť do mesta Šamorín (4 km), kde nájdete všetky potrebné služby: školy, škôlky, zdravotné strediská, obchody (LIDL, BILLA, Tesco, Kaufland), banky, atd.
Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál.

Byty sú skolaudované, dokončené a pripravené na odovzdanie novému majiteľovi.

Pôdorysy radi zašleme na vyžiadanie, resp. Vás radi uvítame na osobnej obhliadke.

Pre viac info a pre obhliadky nás kontaktujte na 0908 222 750.

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
116 m2
Úžitková plocha:
91 m2
Plocha pozemku:
90 m2
Zastavaná plocha:
58 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka