Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Typ Predaj
Kategória Domy
Rozloha 82 m2
Obec/Mesto Miloslavov
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

ENZO REAL Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v Miloslavove. Poloha umožňuje rýchle napojenie na diaľnicu, ktorá spája obec s Bratislavou (cca 10 minút do hlavného mesta).

DOM
3-izbový rodinný dom (ktorý je súčasťou trojdomu, s vlastným pozemkom) o rozlohe 72 m2, s terasou a záhradou ponúka vysoký komfort rodinného života a zároveň výbornú dostupnosť do hlavného mesta. Základná charakteristika:
- 2-podlažný a klimatizovaný
- energetický certifikát B
- vykurovanie: elektrické podlahové kúrenie
- ohrev vody: bojler
- na oknách sú nainštalované vonkajšie žalúzie
- 2 parkovacie státia 


DISPOZÍCIA
Na spodnom podlaží sa nachádza vstupná chodba, sklad a wc. Dominantou je priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou z ktorej je výstup na terasu a záhradu. Vrchné podlažie má 2 spálne a veľkú kúpeľňu s wc. Na trávenie voľného času je v exteriéri k dispozícii terasa o rozlohe 10 m2.

POZEMOK
Plocha pozemku je 170 m2, z čoho zastavaná plocha tvorí 40 m2 (okrem zastavanej plochy terasa tvorí 10 m2, 2 parkovacie státia 32 m2). Pre majiteľov domu sú k dispozícii parkovacie státia pre 2 autá. Trávnik má automatickú závlahu.

VYBAVENIE
Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený (viac info telefonicky), vstavaný nábytok a spotrebiče zostávajú komplet.

LOKALITA
Obľúbená loaklita neďaleko Bratislavy, s výbornou dostupnosťou do hlavného mesta a s kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, škôlka, škola, reštaurácie, lekáreň a pod.)

CENA
205 000 EUR (rodinný dom) + 10 000 EUR (2 parkovacie státia). Cena zahŕňa kompletný právny a poradenský servis, vrátane provízie RK, notárskych poplatkov a základného kolku na katastri.  

Texty a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Enzo Real Estate, s.r.o.
Kontaktná osoba: Darko Poljak, 0915 717 707, darko@enzoreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
264 m2
Úžitková plocha:
82 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2018
Rok kolaudácie:
2018
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
82 m2
Terasa plocha:
10 m2
Počet terás:
1
Internet:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Virtuálna prehliadka