Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Typ Predaj
Kategória Domy
Obec/Mesto Dunajská Lužná
Izby 4
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

ENZO REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj luxusný rodinný dom nachádzajúci sa v tichej časti Dunajskej Lúžnej. Rýchle napojenie na diaľnicu, ktorá spája obec s Bratislavou (15 minút do centra hlavného mesta). 

DOM: Klimatizovaný 4 izbový bungalov s krásnou záhradou s bazénom a garážou pre 2 automobily.  Na trávenie voľného času sú k dispozícii 2 terasy, z toho hlavná má 39 m2, druhá 11 m2. Terasy sú zhotovené z exkluzívneho dreva IPE. Rodinný dom má energetický certifikát B - zavedené tepelné čerpadlo, solárne panely s výkonom 5,2 kW.  Vykurovanie je v celom dome podlahové (zavedený vykurovací had), v obývacej izbe sa nachádza dizajnový krb tiež s výkonom 5,2 kW. Na oknách sú nainštalované vonkajšie žalúzie. Exteriér aj interiér domu monitoruje kamerový systém. 

POZEMOK: plocha pozemku je 643 m2, z čoho zastavaná plocha tvorí 215 m2 (terasy tvoria 50 m2, garáž 31m2), Inžinierske siete - elektrina, voda, studňa (napojená kvapôčková závlaha), zo záhrady sú zavedené trativody. Parkovacie státia pre 4 - 5 áut, z toho 2 v garáži. 


DISPOZÍCIA:  Vstupná hala so vstavanou skriňou; obývacia izba s kuchyňou a čitárňou s vysokými stropmi; 2 izby (momentálne hosťovská izba a kancelária) a spálňa so šatníkom; 2x kúpeľňa - klasická vaňa a sprcha; technická miestnosť s ovládaním pre celý rodinný dom; práčovňa s umývadlom, práčkou aj sušičkou.

VYBAVENIE: Rodinný dom sa predáva komplet zariadený - všetok nábytok je robený na mieru z prémiových materiálov. Dizajn bol navrhnutý interiérovou dizajnérkou. 

LOKALITA: Obľúbená miesto neďaleko Bratislavy, s výbornou dostupnosťou do hlavného mesta a s perfektnou občianskou vybavenosťou (nákupné centrum, škôlka, škola, reštaurácie a pod.)

CENA: Na vyžiadanie

Kontaktná osoba: Samuel Šimko, 0908 881 838, samo@enzoreal.sk

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
165 m2
Plocha pozemku:
643 m2
Zastavaná plocha:
215 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
B
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2