Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Španielsko Mallorca Investičná prázdninová vila s bazénom v Magalufe

995 000 €
Typ Predaj
Kategória Domy
Obec/Mesto Palma de Mallorca
Garáž

O nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

ENZO REAL ponúka exkluzívne na predaj 

prázdninovú vilu na jednej z najznámejších pláží na ostrave Mallorca.

Hľadáte dokonalý oddych, kde sa elegancia snúbi s pohodlím? Táto fantastická  7 izbová samostatne stojaca vila  v druhej línii od mora poskytuje ideálnu polohu . Blízkosť hlavnej pláže  Son Matias  poskytuje možnosť zábavy, športovania a gastronómie.
Pri vstupe do tejto elegantnej rodinnej vily vás privíta vstupná hala vedúca do priestrannej obývacej izby určenej na zábavu. Nájdete tu obývací a jedálenský kút, ideálny pre nezabudnuteľné chvíle s rodinou a priateľmi. Otvorená kuchyňa s talianskym dizajnom a vybavená špičkovými spotrebičmi, spolu so špajzou a samostatnou práčovňou robia kulinársky zážitok výnimočným.


Na poschodí objavíte štyri dvojlôžkové spálne, dve z nich s vlastnou kúpeľňou, ideálne pre poskytnutie súkromia a pohodlia celej rodine. Okrem toho vás  terasa s výhľadom na more pozýva na relaxáciu a rozjímanie o kráse okolia.
Krásne záhrady obklopujúce túto nehnuteľnosť sú skutočným klenotom. S osviežujúcim bazénom, pergolou na stolovanie vonku, ružovými kríkmi a ovocnými stromami, ako aj exkluzívnou záhradou plnou pôvodných rastlín, je navrhnutý každý kútik

Cena nehnuteľnosti : 995.000,- €

Ak máte nejaké  otázky ohľadom nehnuteľností alebo potrebujete pomôcť s predajom alebo prenájmom Vašej nehnuteľnosti, prosím, neváhajte ma kontaktovať.

Ing. Ľubomíra Šimková
Tel : 00421 905 612848

ZOBRAZIŤ VIAC

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
349 m2
Plocha pozemku:
876 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka